Автор
Люблена Папазова

Калин Врачански играе за 150-ти път в "Ревизор"

14 години на сцена, 14 години пълни салони с публика, която се забавлява на вечната комедия на Гогол „Ревизор“. На 1 март (вторник) Театър София празнува представление 150. Със своите разнолики герои, актьорите и пиесата са удивително съвременни. Калин Врачански, Сава Пиперов, Невена Калудова, Пламен Манасиев, Михаил Милчев, Николай Антонов, Росен Белов, Николай Върбанов, Йорданка Любенова, Милена Живкова, Неда Спасова, Владимир Матеев, Николай Димитров, Юлиян Рачков и Мария Сапунджиева играят вечното, повторяемото, смешното и тъжното в живота.


Това е едно корумпирано общество, което изражда героят Хлестаков. А той много добре знае как да се възползва от ситуациите и хората. Със замах и неподправеност Калин Врачански става център на настаналата суматоха, защото се предполага, че именно той е ревизорът пристигнал в града – човекът, който може да разбере за всички прикрити нередности. Може би ще си помислите, че Хлестаков е измамник, манипулатор, но той е просто симпатичен развейпрах, върху когото обществото проектира собствените си страхове и пороци.

Ако си мислите, че класиката е скучна – елате в Театър София, защото „Ревизор“ няма да оправдае това очакване. За 150-ти път публиката ще се забавлява и ще следи с голямо очакване развръзката на тази трагикомична история.
Посетете сайта на Театър София, за да научите още за постановката и да закупите своите билети! www.sofiatheatre.eu