Автор
Woman.bg

Кастинг за безплатен 3-месечен тренинг по съвременен танц

"Linkage - платформа за съвременен танц" е проект на танцова компания СТРИЙМ ДЕНС.

След успешното приключване на проекта през 2018 г., "Linkage" ще се проведе за втори път в периода март-юни 2019 г. Проектът включва обучения и уъркшопи по съвременен танц, както и танцови пърформанси на открито в гр. София.

Поканата за включване е за всички желаещи, независимо от това дали имат опит или не в областта на съвременния танц и пърформанс. Препоръчителна възраст: 14-55 години.

Кастингът за избор на участници в безплатния 3-месечен тренинг, ще се проведе в 2 дни - 28.02 (19:10-21:30 часа) и 02.03 (12:00-14:30 часа). Мястото за провеждане е Stream Dance Center - гр. София, пл. Македония 1 - в сградата на КНСБ, партер.

Всеки желаещ да се яви трябва да се запише и да избере една от предложените дати.

За записване, моля, изпратете следната информация: три имена, възраст, телефон за връзка, избрана дата за явяване на кастинга и посочете в свободен текст имате ли опит в областта на танца, ако имате какъв и в какъв/какви стилове. Своите имейли изпратете на: linkagedanceplatform@gmail.com

Срок за записване: 27.02.2019 - 19:00 часа

Графикът на тренингите и уъркшопите ще се изготви съвместно с избраните участници, спрямо графикът предложен от преподавателите в проекта.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Дирекция "Култура" към Столична община и Фонд "Култура" към Министерство на културата.