Както всяка холивудска знаменитост, така и Кийра Найтли поставя редица условия, преди да подпише договор за участие във филм. Актрисата определено знае, че появата ѝ в която и да е продукция трябва да бъде съобразена с немалко фактори, а преди години тя заяви, че категорично спира с голите сцени.

Кийра, за чиято красота и тяло можем само да мечтаем, вече не гледа на фигурата си по същия начин, както в началото на кариерата си и причината за това е, че е родила две деца. Преди време тя беше изтъкнала и причината, че не желае един ден наследниците ѝ да я виждат в горещи сцени, въпреки че до момента в кариерата ѝ съвсем не липсват такива. Актрисата обаче наскоро загатна, че не се е отрекла от голотата пред камера на сто процента.

Всъщност, тя има едно условие и то е лентата да не е режисирана от мъж. Освен това, вижда смисъл да се снима гола, единствено ако филмът е посветен на история, разказваща за пътя на майчинството и тялото. Но снимачният процес задължително трябва да бъде под ръководството на жена.

И макар неведнъж да е снимала голи сцени за филми, режисирани от мъже, Кийра признава, че не отрича тази част от кариерата си и че никога не се е съгласявала да направи нещо, което не ѝ е било приятно. Но както се казва - "всичко тече, всичко се променя". Кой знае - може някога отново да видим актрисата в гореща сцена.

Четете още: Дъщерята на Гала се показа гола във ваната - истинска русалка (снимки)