Китин Муньос и Калина Сакскобургготска показват красотите на България в поредица

18 май 2022 | 16:27
9964
3
Инстаграм
3

"Трябва да опознаеш и да снимаш моята страна, България и българския народ – обичаите, музиката, богатото културно и природно наследство." Това казва Калина, дъщерята на Симеон Сакскобургготски на своя съпруг - Китин Муньос. И след тези думи той прави документален филм за България.

Любопитен е фактът, че като посланик на добра воля на ЮНЕСКО, Муньос е заснел близо 51 епизода за културното наследство в Испания, Франция, Италия, САЩ, Чили, Перу, Боливия, Таити, Япония...
 

Сега той е сценарист и режисьор на 17 кратки видеоматериала за България, част от поредицата "Обединени от наследството".

 

Снимките вече са започнали, а първият документален филм ще покаже красотите Рилския манастир.

Китин Муньос и Калина вече са посетили всички български обекти, и подготвят заснемането на следващите филми, които ще бъдат излъчени по БНТ1.

Коментари

3
  18 май 2022 | 23:44 отговор
 

 
2
  18 май 2022 | 23:11 отговор
 

Секскобурготска прилича на извънземно, а китинмуньос е едно тъпо жиголо.

 
1 ИЛИЯ ВЪЛКОВ YULL BROWN
  18 май 2022 | 19:26 отговор
 

КРАЙ НА МИЗЕРИЯТА !!! БЪЛГАРСКА ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ С “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ “ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БРАУНОВ ГАЗ И ПОЛИМЕТАЛИ ОТ МОРСКА ВОДА “ ОТ ИНЖ. ЧАВДАР КАМЕНАРОВ И ИНЖ. ПЛАМЕН КАМЕНАРОВ !!! ИЗЛИЗА ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА !!! ОСВЕН ТОВА БРАУНГАЗ УНИЩОЖАВА БИТОВИ И РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ !!!

 

Добави Коментар

Най-четени