Автор
Люблена Папазова

Книга разкрива как Дядо Коледа обикаля света за нощ

Коледа – най-красивото и магично време от годината, когато най-съкровените мечти и желания се сбъдват! Коледа – време на вълшебства, време за чудеса! Но още преди да дойде празникът децата започват да питат – кой е Дядо Коледа, къде живее, с кого, как така обикаля целия свят? И ние, възрастните, започваме да отговаряме. И да четем приказки. Историята на Дядо Коледа и неговите приятели, разказана от Павлина Делчева-Вежинова и илюстрирана от Стоян Атанасов, ще ви зареди с коледен дух и добро настроение.

„Вярвай в чудеса“ акцентира върху най-силните послания, които свързваме с празничната нощ – колко е важно да бъдем добри един с друг, да съхраним вярата и да отворим сърцата и домовете си, защото никой не трябва да е сам на Коледа. Това са приказки за тихата коледна нощ, когато обличаме в думи най-скъпоценните си желания, с надеждата те да бъдат чути. Сгушени между страниците й, долавяме уханието на медени курабийки, горещо какао и домашен уют.

Защото…„…всяка година в нощта пред Рождество Христово Дядо Коледа обикаля целия свят със своята летяща шейна. Той влиза във всеки дом и оставя подаръци под празничното дръвче. За него нямат значение религия, раса, имотност... Знае, че има ли украсена елха, значи го очакват. Влиза и в дворци, и в бедни колиби, на изток и на запад, на север и на юг…


И докато на света има поне едно дете, което в Коледната нощ гледа към небето и чака... Докато има такова дете, дотогава ще има и Дядо Коледа!“

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.