Автор
Woman.bg

Константина Живова е големият победител в конкурса “MOST” 2023 за съвременно българско изкуство

Едно от най-цветните лица в сферата на изкуството - Константина Живова, е големият победител в конкурса “MOST” 2023 за съвременно българско изкуство!



Картините, които създава са изпълнени с позитивни послания, много цветове и любов. В шестото издание на конкурса “MOST” за съвременно българско изкуство на “Vivacom art hall" талантливата художничка грабна и първото място. На вдъхновяващото откриване снощи Константина Живова INLY сподели с всички вълнението си и разкри тайната на нейния успех, а именно: рисуване всеки ден, без изключения!

С активното си творчество художничката успя да се превърне в едно от най-известните и цветни лица на българската арт сцена. Нейните творби красят безброй домове, а почитателите на изкуството ѝ споделят, че картините ѝ носят послания за любов, топлина, позитивност и щастие.

Константина Живова INLY има реализирани пет самостоятелни изложби в София, три съвместни изложби в Мадрид, участия на големи международни изложения в Париж, Милано, Инсбрук. Нейни картини притежават и биват избирани от сериозни ценители, популярни личности и много други.

В конкурса бяха отличени и четирима талантливи финалисти: Димитър Грънчаров, Борислава Василева, Катя Танева и дуото Стефания и Елена от “Tornado twins”.

Всички творби на артистите са изложени в галерията до 29.07.23 и могат да бъдат посетени в рамките на работното време с вход: свободен!