Автор
Woman.bg

Критични тайни и свръхчовешко проявление в "Стъкления" (Трейлър)

"Стъкления" е смразяващия трилър на М. Найт Шамалан, обединил сюжетните линии на два от най-забележителните си оригинални филма, Неуязвимият (2000) и На парчета (2016).

От "Неуязвимият", Брус Уилис се завръща като Дейвид Дън, както и Самюъл Джаксън - като Илайджа Прайс, познат под псевдонима си - Стъкления.

От "На парчета" се присъединяват Джеймс Макавой като - Кевин Уендъл Кръмб и множеството самоличности, които живеят в него.

Следвайки финалните събития от "На парчета", историята в "Стъкления" проследява Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кръмб, Звяра, и след поредица от ескалиращи сблъсъци, сенчестото присъствие на Прайс започва да изплува като оркестратор, който притежава тайни, критични и за двамата мъже.

Към звездния актьорски състав се присъединява и носителката на „Златен глобус“ Сара Полсън (Американска криминална история: Народът срещу О Джей Симпсън), а Спенсър Трийт Кларк и Шарлийн Уудард от Неуязвимият отново се завръщат към ролите си на сина на Дън и майката на Прайс.

Тази завладяваща кулминация на двата световни блокбастъра е продуцирана от М. Найт Шамалан и Джейсън Блум (Камшичен удар, На парчета, Бягай!), наравно с Ашуин Ражан, Марк Байнсток и Стивън Шнайдър, който е изпълнителен продуцент.

Времетраене: 130 минути

Тръгва по кината от: 18 януари

Актьори: Брус Уилис, Самюъл Л. Джаксън, Джеймс Макавой, Аня Тейлър-Джой, Спенсър Трийт Кларк, Шарлийн Уудард и Сара Полсън