Кукери изгониха злите сили от концерта на Деси Добрева

Снощи Деси Добрева превзе за първи път зала 1 на НДК. Певицата представи самостоятелен концерт под надслов „Лудо младо“ и успя да събере овациите на публиката, която напълни залата чак до трети балкон.

Още при първото изпълнение Деси захвърли обувките си и танцува боса. Това се наложи, тъй като певицата се включи активно в хореографията на танцьорите от "Нешанъл Арт" на Нешка Робева.

Чаровната блондинка се оказа доста пъргава и за по-малко от минута успяваше да се преоблече. Тя смени няколко рокли, като бе заложила основно на белия и червения цвят.

Това, което накара публиката да стане от местата си по средата на концерта, бе появата на кукери, които влязоха в залата и буквално изгониха „злите сили“. Те предизвикаха вълна от емоции сред присъстващите, които не пропуснаха да снимат с телефоните си шеметната им поява.

Освен кукери за шоуто допринесоха още и брас бендът на Мишо Йосифов, музикантът Нено Илиев, народен хор и момчетата от духовия оркестър „Виво Монтана“. Зад барабаните пък бе едно познато лице – музикантът Стоян Янкулов – Стунджи.

Фината певица с мощен глас показа как се пее на живо, като представи песни като „Катерино моме“, „Росни ми, росни, росице“, „Кой уши байряка“, „Лудо младо“ и още, и още. Впечатление направи и мултимедийното шоу, за което допринесоха огромните ЛЕД екрани. Несъмнено личеше подготовката на целия екип, който е работил за спектакъла малко повече от година.

Деси Добрева избра да закрие концерта с емблематична българска песен - „Една българска роза“, а финалът бе запазен за... хоро, което предизвика мнозина да се качат на сцената и да покажат що е български дух.