Автор
Ева Григорова

Лили Иванова: Успях да отделя житото от плявата

След цели три години отсъствие тв екрана Лили Иванова се подготвя за нова среща със своите почитатели в София и реши да даде специално интервю.

В три поредни дни - 14, 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК, тя ще зарадва своите фенове със специални концерти.

УТРЕ 5-ти декември, неделя, 10:00 ч., Денят с Георги Любенов, Българска национална телевизия. БНТ!

Posted by Lili Ivanova on Friday, December 3, 2021

Пред Георги Любенов примата на поп музиката разказа за емоциите от новите си песни, за отношението към нея и упреците, че не слиза от сцената.

"Светът е различен. Много. Не съм отчаяна, в никакъв случай, но светът е различен. И ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези две години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, или по-точно - с моето щастие. Аз съм щастлива, че имам тази публика точно." - каза Иванова в студиото.

Примата допълни, че по време на пандемията е имала време за равносметка и е успяла да разбере кои са важните и стойностни хора в живота ѝ. "Успях да отделя житото от плявата, тези 2 години ми дадоха възможност да преценя моето обкръжение, дори хората, с които работя. Да си дам отговор за някои неща, които не знаех и които ме разочароваха. Аз игнорирам абсолютно всичко и имам винаги пъклени планове и идеи и само това ми е в главата и за това много трудно заспивам." - допълни тя.

"Реалността, особено днес, е много различна. Никой не знае какви времена ще доживеем, никой нищо не знае. Ако някой мисли, че е наясно, много се лъже. Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си и не правя трагедии. По-добре човек да е подготвен и да внимава какво ще му донесе утрешния ден, а не да си гради пясъчни кули, аз никога не го правя. Изтъкана съм от дисциплина, от уважение към някои хора, опитвам се към всички да бъда уважителна, но дисциплината за мен е закон." - разказва Лили Иванова.

Примата на българската естрада сподели още, че е изключително емоционална и много се притеснява за предстоящите си срещи с публиката: "на зъби и нокти съм" - разкри тя. По време на трите си концерта тя ще представи и нови свои песни, които няма търпение да сподели.

Лили Иванова говори и за хората, които я критикуват по различни причини. "Сега ще учудя моите почитатели, но откакто започнах да пея, винаги съм била обкръжена, по-точно заливана от обич и омраза. Аз се отнасям с всички тези неща с презрение, за вкички тези, които си го позволяват да ме упрекват или критикуван много остро, те не ме познават. Аз съм коренно различна от техните представи за мен, не съм най-великата, най-красивата и най-умната, но аз имам качества." - допълни тя.

"Само Господ може да каже кой докога ще живее и какво ще прави. Крайното време го решава Бог. Аз смятам, че това, че продължавам концертите си на никого не преча." - разкри с доза огорчение Лили Иванова.

За предстоящите празници певицата пожела: "Иска ми се да имам много обич между хората и любов. Напоследък тези неща липсват, има озлобление и лошотия, но аз нищо не мога да променя. Искам да пожелая на всички една прекрасна и здрава следваща година."