Автор
Woman.bg

Любовта като игра в най-новия сингъл на Стефан Илчев (ВИДЕО)

Официалното видео към най-новата песен на Стефан Илчев вече е факт. Песента е озаглавена „Игра“. Текстът е на обичания поет Добромир Банев, музиката и аранжиментът са на Мага, а режисьор на видеоклипа е Александър Моллов.

„Щастлив съм като правя нова и стойностна музика. Всеки един музикален проект е част от моят път като артист на българската поп сцена. “ИГРА” е за всички Вас, които вярвате в мен и в бъдещето на родната популярна музика. Отново се доверих на най-добрите професионалисти и резултатът е на лице“, написа в социалните мрежи Стефан Илчев.

„Това е третият ни съвместен проект от предстоящия албум на Стефан Илчев в този състав. Със Стефан се работи лесно, защото е професионалист и се отнася отговорно към всеки детайл – от звукозаписа до всичко, което се изисква от него на снимачната площадка. С удоволствие пиша текстове негови песни. С Мага пък сме приятели от над 20 години.

Направили сме много песни в тандем, така че в голяма степен знам предварително какво очаква от мен, за да може всяка следваща песен да звучи така, както я е замислил“, сподели Добромир Банев специално за Woman.bg

Интересен факт е, че за участие във видеото към „Игра“ Стефан Илчев е поканил своята майка. Под режисурата на Александър Моллов става ясно, че колкото и да играем на любов, онази към майката винаги е истинска и заслужава да бъде почитана.