Автор
Woman.bg

Майкъл Дъглас проплака на Алеята на славата

Ето, че дойде и денят, в който Майкъл Дъглас вече е част от Алеята на славата. Вчера знаменитият актьор получи звездата, която всеки в световния шоубизнес мечтае. Дъглас застана гордо пред името си, а до него бе 101-годишният му баща Кърк, който от години насам също е удостоен с място на Алеята.

Несъмнено моментът бе изключително емоционален и за двамата. От снимките е видно, че е имало много усмивки и сълзи от щастие. Цели 50 години Майкъл Дъглас ни радва от големия и малкия екран и беще време да бъде удостоен със звезда на Алеята на славата.

По време на речта си, актьорът благодари на баща си за присъствието на тържествената церемония и не можа да сдържи силните си емоции. Той целуна Кърк, а в очите му имаше и сълзи.

"Това, че днес си тук значи толкова много за мен, татко. Благодаря ти за всички съвети, за вдъхновението и ще ти го кажа с прости думи и с цялото си сърце: Толкова съм горд, че съм твой син!", казва Майкъл.

На събитието бе и любимата му Катрин Зита - Джоунс, чието име също присъства на Алеята на славата. Тя сподели и трогателно видео в социалната мрежа как съпругът ѝ и Кърк пристигат на церемонията.

View post on Instagram
 

На щастливото мероприятие дойде и най-голямото дете на Майкъл Дъглас - Камерън, който съвсем скоро дари баща си и с внук.