Марая Кери изкарва милиони от коледната си песен

27 декември 2017 | 11:17
11115
2
Getty Images
2

Няма как поне веднъж в живота си около да не сте слушали и да сте си припявали някоя коледна песен около зимните празници. А шансът това да е била "All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери съвсем не е малък.

Оказва се, че именно тази песен е най-популярната съвременна коледна песен според ново проучване на The Economist. По-интересното е обаче колко получава гласовитата певица като роялтизи от изпълнението си. И отговорът е... над 60 милиона долара! Точно така, става дума само за една композиция, а не за целия албум, в който се е появила тя."All I Want for Christmas Is You" е и една от 13-те най-често пускани в Spotify коледни песни, като в края на този ноември е достигнала "скромните" 210 милиона слушания.

На нас ни остава да ви поздравим с прекрасната песен и да ви пожелаем да получавате любовта на човека, който е в сърцето ви по празниците.

Четете още: Тейлър Суифт - певицата, която винаги посвещава песен на бившия си

Коментари

2 Почитателка
  29 декември 2017 | 22:30 отговор
 

Нека изкарва! Щом умее! Мен какво ме бърка- аз не мога де пея! Все пак някой трябва да пее , друг да готви, трети да сглобява, нека всички изкарват пари от това, което могат!

 
1
  27 декември 2017 | 18:09 отговор
 

На мен ми се гади от сладникавите коледни песни, които се изливат от всякъде, още от края на ноември/ началото на декември година след година.

 

Добави Коментар

Най-четени