Автор
Люблена Папазова

Мария Илиева с бебето на концерт на „Тоника Домини”

Мария Илиева заведе новородения си син Александър на първия му концерт. Бебето се появи в гримьорните на зала „Арена Армеец”, която вчера вечерта бе пълна с почитателите на „Тоника Домини”. Ева Найденова, Красимир и Виолета Гюлмезови отпразнуваха двойна годишнина-45 години от основаването на „Тоника” и 35 на другата тяхна група „Домино”. Концертът бе отложен с ден заради националния траур и в знак на съпричастност бе осветен само с бели светлини. На сцената тримата изпяха златните си хитове като „Нека да е лято”, „Стара икона”и „Там край реката”. На сцената с тях празнуваха Любо Киров, който специално си купил нови обувки за събитието, Нели Рангелова и Мариана Попова, в компанията на любимия си Веселин Плачков.

Стройната й фигура в прилепнал клин напълно разби слуховете, че тя чака бебе. Първа на сцената се качи Мария Илиева, която също изглеждаше блестящо в дълги чизми и къси панталони. Красимир Гюлмезов разкри тайната, че заедно с нея в гримьорната е и близо тримесечния Александър.
Веселин Маринов, който преди дни загуби баща си, не дойде на събитието, въпреки че първоначално името му фигурираше сред гости изпълнителите. Шоуто на „Тоника Домини” изправи на крака близо 7 000 им почитатели още на първите песни, а след дава часа и половина публиката дълго не пускаше музикантите от сцената. На първия ред бе композиторът Стефан Диомов, автор на най-емблематичните им хитове. Той дори се включи в изпълнението на „Мария” и поднесе огромни букети на Ева и Виолета. Така за пореден път бе сложена точка на враждата между Найденова и композитора, избухнала след смъртта на съпруга на Ева Гого. Тогава тя не покани Диомов на погребението и двамата си размениха остри обиди, но днес кавгата е вече в миналото.

Четете още: Най-накрая: Мария Илиева е сгодена!