Очакваното се случи - Меган Маркъл се завръща към голямата си страст - киното.

След като двамата със съпруга ѝ сложиха край на кралския си живот, двойката е готова да поеме по новия си път на финансово независими млади хора.



Само след броени дни вече ще имаме възможност да видим първите изяви на Меган след раздялата ѝ с кралицата. Бившата херцогиня на Съсекс ще озвучава предстоящия документален филм на Disneynature - "Слонове" (Elephants).

Още през януари медиите разпространиха новината, че Меган Маркъл е подписала договор за озвучаване на анимационни филми с "Дисни" и че дори вече била записала гласа си за първия си предстоящ проект. В замяна на ангажимента главният изпълнителен директор на компанията - Боб Айгър, ще дари щедра сума на благотворителната фондация в защита на слоновете „Elephants Without Borders“, която работи за опазването на животните от бракониери.

Не е тайна, че и Меган, и Хари имат специално отношение към величествените животни. Още през 2017 г. двамата пътуваха до африканската държава Ботсвана, за да помогнат на д-р Майк Чейс от организацията Elephants Without Borders, приближавайки се максимално до огромните бозайници.



Самият Хари пък е свързан с Черния континент и неговата уникална фауна още от детска възраст. Още от тийнейджър, той се е посветил на множество каузи там.

Филмът "Слонове" ще се излъчи на 3 април по Disney + на 4 април.

Четет още: Меган забранява на Хари да вижда болния си от коронавирус баща