Автор
Woman.bg

Мъркозъбълите се завръщат с още по-вдъхновяващи и вълнуващи приключения

Мъркозъбълите се завръщат, защото малките читатели поискаха още истории с двете братчета.

Във втората част на книжката двете мъркозъбълчета доказват и с песни, че има вълшебства без магии. Срещат бухал, който се страхува от тъмното. Помагат на изящен лебед да сбъдне най-съкровеното си желание. Преминават отново през много приключения, вдъхновяват, трогват, вълнуват.

Във втората книжка мъркозъбълите ще ви убедят, че приятелството може да излекува най-големите ни страхове. Всеки е роден да бъде обичан. Мечтите се сбъдват и не ни е нужна магия, за да се случват вълшебства. Силата на доброто ще спаси света и мъркозъбълите ще ви го докажат с продължението на тяхната вълнуваща история. Този път двете чудати братчета мъркат и в рими!

"Мъркозъбълите" е поредица книжки, които ще ви насърчат да мечтаете! Това са приказки на филолога и журналист Ралица Димитрова за силата на доброто.

Историите учат как, помагайки на другите, ставаш щастлив и ти самият.

Мъркозъбълите са две чудати котета със свръхестествени способности. Първата част е с няколко поуки и без отрицателен герои. Започва с вълшебство, с магическа кутия, и завършва с намек за вълнуващо продължение. Което вече е факт и скоро всички деца, малки и пораснали, ще могат да прочетат. И да повярват в доброто.

Ралица Димитрова