Автор
Woman.bg

На снимачната площадка във Ванкувър с двама страхотни актьори

Документалната поредица Cinema Confidential продължава срещите си от снимачната площадка на хитовия сериал “Проект Синя книга” във Ванкувър, Канада.
Мими Хайнек е съпруга на Д-р Хайнек, който е начело на екипа на “Проект Синя книга” в разследването на НЛО. Тя е добра майка и съпруга и в същото време е много умна и находчива за това, което се случва. Има близки отношения със Сузи, от която всъщност трябва да се пази. Ролята й се изпълнява от канадката Лора Менел.

Актриса с богат опит на екрана и сцената. Била е част от големи заглавия като сериалите “Alphas”, “Haven”, “Van Helsing” и “The Man in the High Castle”, играла е любимата на Д-р Манхатан – Джейни Слейтър в хитовия филм “Watchmen” и е носителка на престижни театрални награди.


Колм Фиор е другото голямо име, което се включва в новия сезон на “Проект Синя книга”. Ще го видим като адмирал Гейл, който е начело на военния кораб Уисконсин и на цялата войска на НАТО по време на упражение на север в Атлантическия океан. Актьор с изключителна филмография, впечатляващ талант и запомняща се визия, който сме виждали в заглавия като “Тор”, “Хрониките на Ридик”, “Лице назаем”, “Чикаго”, хитовия сериали като “24”, “The Umbrella Academy” и много други.

Ще видим и чуем какво ще споделят през журналиста Стаси Айви още в четвъртък, а новият сезон на “Проект Синя книга” започва на 19-ти март по канал Epic Drama.

Следете Cinema Confidential тук:

www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/