Автор
Woman.bg

Най-сладката фотосесия на петзнаци, която някога сте виждали (СНИМКИ)

Бриана и Джордан Дрискел са на седмото небе от щастие!

През месец май двамата се сдобиха с най-голямото богатство, за което дори и не са мечтали. Тогава влюбената двойка приветства на бял свят не едно, не две или три, а цели пет рожби наведнъж.

Три месеца по-късно щастливите родители решават да направят фотосесия, за да споделят радостта си с целия свят. Автор на фотопроекта е Ашли Чайлдрес, която във всеки един от кадрите влага изключителен професионализъм, успявайки да пресъздаде божественото очарование, прелестта и разтапящата невинност на малките създания.


Ашър Блейз, Зоу Харт, Дакота Фейт, Холин Грейс и Гавин Лейн се раждат с цезарово сечение. На 11-седмична възраст великолепната петорка вече е истинско съзвездие – мечта за всеки фотограф.

„Много съм щастлива, че кадрите се получиха толкова добре. Да работиш с бебета не е никак лесно. Те непрекъснато мърдат, ритат, махат с ръчички, плачат. Или трябва да дебнеш момент, когато се успокоят, или просто чакаш, докато заспят. Най-добрият вариант е да снимаш по време на сладката им дрямка. На нас ни провървя и съм безкрайно благодарна на мъниците, тъй като всички те спаха непробудно през цялата почти 5-часова фотосесия“, споделя Ашли.

Разгледайте в нашата тези цветни и жизнерадостни снимки на петзнаци – може би най-сладките, които някога сте виждали!