'Ние, мечоците: Филмът' ще ни забавлява с редица страхотни герои

Премиерата на "Ние, мечоците: Филмът" ще бъде на 21 ноември от 12.00 ч. по Cartoon Network. А тук ще ви запознаем с разнообразните герои от него.

Мечоците

• Мечките гризли са винаги начело. И с право, тъй като са едни от най-големите сухоземни бозайници в Северна Америка. Това обаче не винаги означава, че взимат най-добрите решения. Гриз, който е най-големият от братята, не е изключение.
• Както повечето средни деца, Панда е пълна противоположност на братята си. Те обичат да танцуват, докато той предпочита да стои мирно до стената. Те обичат да ядат месо, а Панда е вегетарианец. Докато те излизат навън с хора, той предпочита да се социализира в секцията за коментари на някой уебсайт.
Белият е най-малкият в семейство. Той често стои умислен в свой собствен свят, без да обели нито дума. Въпреки че е мълчалив мечок, не е за подценяване. Той има редица таланти. Белият е скрит гений и е изключително сръчен. Само той може да се справи с всяка задача, независимо колко тежка.


Злодеят


Агент Траут - главният злодей във филма. Той е високопоставен агент от Министерството за национален контрол на дивата природа. Отдаден на работата си, той следи стриктно дали се спазват правилата и „естествения ред“. Шегите му са сухи и рядко са забавни. Въпреки контролираното си поведение, в гласа му се усеща, че всеки момент нещо може да прищрака. Понякога у него се отприщват вълни на гняв и ярост. Мрази животните и е убеден, че светът принадлежи на хората. Той няма да се спре пред нищо, за да залови мечоците в крачка и да ги прибере.

Фестът

„Фест на интернет животните“ е огромен фестивал, до който получават достъп само животни, които са станали известни в интернет. Тези купонджии се интересуват само от едно: броят на последователите си.

Известните видео животни


Драматичната крава е дружелюбна крава, която помага на мечоците на партито и ги запознава с всички. Тя е популярна и умее да говори с всеки. Въпреки че е готова веднага се противопостави на нередностите, тя е готова да изслуша и да прости.


Силното кенгуру е интернет звезда, известна със силните си мускули. Той е истинско парти животно и знае кога да покаже релефното си тяло. Въпреки че може да изглежда страшен, той има мека, емоционална страна и копнее да го виждат като нещо повече от просто една добра външност.

Ядосаното коте е световноизвестна интернет котка, популярна с очарователното си нацупено изражение. Тя може да изглежда студена и кисела отвън, но отвътре просто иска да бъде разбрана.

Пица плъхът е жаден за известност и слава. Броят от 1 милион последователи не му е достатъчен и той отчаяно иска да спечели още фенове. Желанието му за повече последователи дори го кара да предаде мечоците и да разкрие на властите къде се намират.

• „Оправи ми колата“ енотите са хип-хоп еноти, които поправят коли като в „Пич, оправи ми колата!“. Те се стремят да направят всяка кола по възможно най-готиния начин.

(платено съобщение)