За нас е удоволствие да ви поканим на откриването на едно ново и свежо арт пространство в София - "Mishel Art Gallery".

Галерията ще отвори официално врати на 24 септември, от 18.30 ч., с изложба "Цветосъзнание" на Мишел Вълчева, която е и собственичка на галерията.



Мишел е интересен и провокативен артист, една от малкото известни и със своето бодиарт изкуство, с което се занимава вече 10 години.

Специален гост и водещ на събитието ще е певицата Веси Бонева, която ще изпее някои от популярните си песни заедно със своя приятел Явор Велчев и ще бъди модел за бодиарт на Мишел.

Веси Бонева и Мишел Вълчева

Участвала е в многоженство състезания по цял свят - Италия, Германия, Сърбия, Франция, Австрия, Великобритания. Печели: Втора награда във Франция през 2016 г. и втора награда в Белград, Сърбия през 2014 г. в категория фейспеинтинг.


Участвала е два пъти на Световно първенство в Австрия (WBF - World Bodypainting Festival).

Организирала е много бодиарт пърформанси в България. Автор и създател е на нов тип метод за релаксация: SENSUAL BODY ART THERAPY - “Достигане на релакс чрез рисуване върху тяло”, който създава през 2010 г.


Нощта на откриването ще завърши с томбола и всеки участвал в нея ще има възможност да си тръгне с картина на художничката Мишел Вълчева. Заповядайте на 24.09.2019 г. , вторник, от 18.30 ч., в “Mishel Art Gallery” на ул. Св. Св. Кирил и Методий 24.