Автор
Woman.bg

Откога го чакаме: Васил Найденов с концерт на плажа

Васил Найденов се готви да изнесе незабравимо шоу в Слънчев бряг. Изпълнителят се качва на сцената на Bedroom Beach, за да зарадва феновете си с бутиков концерт на 26-и юли (четвъртък). Шоуто, което почитателите му чакат с нетърпение ще стартира в 23.30 часа. За неколкократния носител на наградата „Златен Орфей” това е първата толкова грандиозна изява в Слънчев бряг от години насам. На сцената на клуба Васил ще излезе с още 7 музиканти, за да изпълни абсолютно на живо шлагерите, превърнали се в част от саундтрака на не една любовна история.

Васил Найденов е подготвил специална програма, в която е включил свои емблематични хитове. Изпълнителят на „Адаптация” и „По-първи петли” не крие вълнението си от предстоящия бутиков концерт: „Подготвям специален репертоар и имам намерение да изнеса един елегантен и изискан спектакъл.“

Васил Найденов наскоро довери на най-верните си почитаели, че съвсем скоро ще обяви датата и мястото на специалния си морски концерт, но никой не очакваше да види звездата на сцената на Bedroom. От екипа на клуба пък не крият, че имат амбициите да превърнат изявата на звездата в най-знаковото събитие на лято 2018.

Най-големите почитатели на изпълнителя вече запазиха места за концерта му, а в мрежата на Еventim вече са пуснати в продажба и ограничен брой билети, даващи право на достъп до събитието.