Автор
Весела Георгиева

Парти в старинна градина в София събра арт бохемата

Почитателите на екстравагантния джин, търпеливо изчакваха да се сдобият със загадъчна карта на приключението, което ги очакваше в следващите няколко часа. Чудато преобразената градина предложи превкусни любопитности, под вещото ръководство на петима приказни герои – добре познатите Барон фон Краставич и Кю Къмбербач, както и новите попълнения Лейди Мимоса де Ермоса, Уизи Сюпърб и Нелсън Атлас.

Те въвлякоха гости, партньори и, дори, случайни минувачи в свежи забавления. Три къта примамваха присъстващите в урок по състезателни танци, изкусително озаглавен „Омайно танцувание“, „Тенелиум амикус“ – отборна състезателна игра с обръчи и най-атрактивната пъзел-игра „Земноморско изнамерване“.

Вдъхновението за всяка една от тях се крие зад основния, така емблематичен, Hendrick’s вкус, както и от последните три лимитирани попълнения в колекцията на най-необичайния джин, създаден от човешка ръка. Удивителните костюми на героите пък са изключителни дизайнерски творения, създадени специално, за да обогатят с ексцентричност атмосферата на партито.

Всички присъстващи се забавляваха, докато се наслаждаваха на романтичното приключение, изпълнено с шармантност, аромат на рози, краставици и щуротии, така характерни за възхитителния Hendrick’s джин. С присъствие на ежегодното Събрание на необичайниците удостоиха и представители на бизнеса, сред които предприемачът Макс Гурвиц, тромпетистът и вокалист на група „Акага“ Иво Казасов, представители на медиите, артисти, собственици и служители на заведения, приятели и партньори.

Музикалният фон на екстравагантното парти също беше тематично подбран, изненадващ и галещ ухото с оригиналност, а градината беше осеяна със стилизирани стиймпънк артефакти, декорирани с рози и краставици. Ексцентричните кътове се превърнаха в естествен фон на стотици селфита и снимки.

Обнадеждаващият слух, който мълвяха истинските почитатели на напитката, се потвърди по време на изумителното парти: Hendrick’s представи нов член на своето изключително семейство. Новият „крайбрежен джин“ носи великолепното име „Hendrick’s NEPTUNIA”.