Автор
Woman.bg

Перфектният подарък е този, който сам можеш да си избереш

Коледата наближава, а с нея и всички онези имени дни и празници, които сякаш са се събрали в рамките на един месец само и единствено, за да изпитат креативността ни в измислянето на различни и вълнуващи подаръци за любимите хора.

И докато във Великобритания след Рождество отварят врати така наречените магазини за замяна на подаръци, в които всеки оставя това, което е получил, но няма намерение да ползва, то у нас все повече популярност добива една специална платформа, която гарантира, че всеки ще се влюби в подаръка, който ще му направите. И тук не говорим за вещи, а по-скоро за емоции и преживявания. И за онези моменти, които ни оставят спомени за цял живот. Защото какво остава от материалното в свят, в който сякаш сме презадоволени и имаме всичко?


Затова от екипа на Gift Tube предлагат един по-нетрадиционен начин да покажеш обич, приятелство и отношение - специален ваучер, който може да бъде използван за куп приятни изживявания и приключения. Дегустации, събития, музикални или кулинарни уроци, искейп стаи или пък просто един релаксиращ масаж със златни частици. Ако искате да направите подарък, който наистина ще се запомни за цял живот - единственото, което трябва да организирате е купуването на ваучер. Това става бързо през сайта от Т У К, а куриер ще го достави в рамките на 24 часа в красива опаковка – тубус, която е и безплатна.

Можете да изпратите и кратко послание, което да получите напечатано върху самия ваучер. След това остава само едно - човекът, който е получил уникалния Gift Tube сам да избере своето преживяване в следващите 6 месеца.
Подарявайки ваучер от Gift Tube всъщност отправяш предизвикателство. Това не е нов парфюм, който може и да не се хареса, нито пък топла пижама. Това е нестандартен начин да подариш вълнение и емоция. Капка щастлив адреналин в иначе пренаситения ни с предмети живот.


Идеята на Gift Tube е твоят любим човек да има шанс да направи това, което винаги е искал, но за което никога не е намирал време. Да се научи да приготвя суши, да скочи с бънджи, да полети с балон или със самолет, да се наслади на театрално представление, да отиде на шопинг с истински моден експерт... Списъкът е дълъг, но едно е гарантирано - удоволствието и емоцията. А вие кога за последно получихте топли чорапи за Коледа? Не че има нещо лошо в това да подариш шал, но познавате ли някого, който да няма нито един шал? А колко от вашите приятели никога не са посрещали изгрева в планината на гърба на кон?

Просто магията на предизвикателството е друга, нали така? Дайте път на магията в подаряването!

(в материала има продуктово позициониране)