Певицата Цвети Радойчева: Обичам България и искам да живея тук, затова гласувах!

Изпълнителката на хитовата балада "Вземи ми всичко" написа откровен пост в социалната мрежа, в който признава, че се гордее, че е българка и че не мисли да живее в друга държава освен в България.

Красавицата пее предимно мелодична българска авторска музика, която носи послание и смята да продължава да твори и да се развива тук, в родината си. Тя сподели, че иска светло бъдеще за нейната 4-годишна дъщеря и щастлив живот за цялото ѝ семейство. Именно затова Цвети Радойчева обяви, че с удоволствие е гласувала.

Певицата винаги е смятала, че популярните личности са тези, които трябва да дават добър пример на обществото и подрастващото поколение, затова Цвети сложи снимка как дава своя глас в изборния ден.

Още в деня на размисъл тя призова всички свои почитатели също да го направят, тъй като всеки един от нас носи отговорност за развитието на държавата ни, давайки своя глас.
"Като социално отговорна личност определено ще гласувам !! Винаги го правя, тъй като се чувствам горда българка, която обича родината си и има желание да живее и да се развива именно тук в България!

Негласувайки, всеки един от нас дава възможността на гласувалите да вземат решение вместо него! Затова призовавам в утрешния ден да се възползваме от това си право, тъй като всеки глас е важен и всички ние носим отговорност какво развитие ще има държавата ни“, написа Цвети.

Четете още: Цвети Радойчева: Майчинството ме направи по-чувствителна и обичаща!