Автор
Кристина Кирова

Плановете за тази вечер: Книга или хубав филм? Не - Синелибри!

Какво по-хубаво от това да прекарате спокойна вечер, настанени уютно на дивана с увлекателна книга в ръка или просто хубав филм? Ще ви кажа - да отидете на "Синелибри". Или ако много държите на комфорта на дивана си вкъщи, можете да си купите билет онлайн и да гледате, които филми от програмата пожелаете на телевизора или лаптопа. Звучи повече идилично, нали?

Тази година фестивалът никак не изневерява на традацията и предлага обещаващи заглавия. Естествено, програмата всяка вечер звучи отлично и вероятно много от вас ще се чудят в кой ден точно да отидат, за да подарят този празник на душата си. Аз лично препоръчвам да не пропускате нито една.

Ако нямате планове за тази вечер, ето какво са предвидили от "Синелибри" за днес в зала "Люмиер" на НДК: Галавечер на Ирландия. Гостува Колъм Барейд, сценарист и режисьор на филма "Мълчаливото момиче" - майсторска адаптация по разказа Foster на Клер Кийган, която е и тазгодишното предложение на Ирландия за "Оскар".

В РЦСИ "Топлоцентрала" от 19.30 ч: Премиера на филма на Валери Йорданов "Шекспир като улично куче" в присъствието на екипа и със специалното участие на груа No More Many More.

Програмата е прекрасна, а ние винаги имаме нужда от глътка свежо кино! А най-хубавата новина е, че ще имаме възможността да избираме от страхотни заглавия всяка вечер чак до 30-и октомври.