Автор
Woman.bg

Плеяда знаменитости ще видим в последните епизоди за сезона на Cinema Confidential

Тази седмица в последните два епизода за сезона на документалната поредица на Стаси Айви и Диляна Флоренти няколко колоритни герои ще застанат пред камерата.

Още утре ще видим носителя на “Оскар” Адам Маккей – режисьорът и сценаристът, който стои зад успешните “Големият залог” и “Vice”. Той ще разкаже повече за работата си и как привлича имена като Крисчън Бейл и Брад Пит в проектите си.

Стаси Айви и Адам Маккей

Ще се запознаем и с продуцента Франсис Грегъри О’Туул, племенник на легендарния Питър О’Туул. Франсис, който има многобройни таланти, ще сподели, че години наред е искал да избяга от шоу бизнеса и да се занимава с друго, но в крайна сметка днес той е продуцент и сценарист и живее в Лос Анджелис.

Франсис Грегъри О’Туул

А операторът Илой Моли ще сподели как е отишъл в Холивуд от родната Барселона, каква е разликата в заснемането на филми на двете места и кой филм е снимал в България.

Илой Моли

В четвъртък звездното актьорско присъствие на хитовия сериал “Живите мъртви” ще бъде многобройно. Райън Хърст, Лорън Ридлоф, Еленор Мацура и Нормън Рийдъс ще застанат пред камерата на Стаси и Диляна, за да разкажат за емблематичните си герои в обичания сериал, който започва своя последен сезон от октомври.

Нормън Рийдъс

Лорън Ридлоф

А актьорът от друг сериал – Хосе Морено Брукс от “Теленовела”, ще разкаже за работата си с Ева Лонгория, избора да бъде актьор вместо футболист и как за малко да го отвлекат в Мексико по време на моден ангажимент.

Хосе Морено Брукс

Следете Cinema Confidential тук:

www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/