Автор
Люблена Папазова

Поли Генова втали Кръстьо Лафазанов

Поли Генова успя за броени часове да втали Кръстьо Лафазанова с цели три килограма. С усилни тренировки, смехотерапия, отказ от сладкото и дори вълшебни очила, комикът остана без шкембе под строгите наставления на певицата. Всъщност Лафазанов, който изглежда в блестяща форма и Генова не са запалени фитнесманиаци в живота, а едни от главните герои в най-новия български филм „Смарт Коледа”, който тръгва по кината точно след 10 дни. В него Лафазанов е доста пълничък Дядо Коледа, а Поли-секси треньорка с железни принципи.

Пред Woman.bg големият комик разкри, че така и не разбрал, че си партнира с певицата, която във филма се появява като холограма. Другите звезди в лентата, която по нищо не отстъпва на холивудските продукции за най-важния празник в годината, са Калин Врачански, Орлин Павлов и малкият Константин Гергинов, който се партнира напълно равностойно с големите имена. Песни, премерен хумор, изпипана хореография и не на последно място добрата работа на оператори и звукари прави филма една от най-приятните изненади в българското кино в последно време.

Първият наш коледен филм е сниман през лятото, на 38 градусова температура, но потапя малки и големи в чудната коледна атмосфера на работилницата на Добрия старец. 90-те минути на филма изминават неусетно и той се превръща в идеално забавление в тези мрачни и студени дни, затова горещо ви съветваме да подарите на хлапето си това прекрасно изживяване.

Четете още: Кралицата с невиждан жест към Меган