Никол Кидман е от звездите, които винаги изглеждат безупречно, независимо дали са на червения килим или са заснети от папараци на плажа или на улицата. Сега обаче тя е много променена, почти до неузнаваемост. Когато видите най-новите снимки с нея, разпространени от чуждестранните медии, може дори да изпаднете в шок и да си зададете въпроса: „Ама какво се е случило с нея?“. Истината е, че няма повод за притеснение, Никол просто си върши работата. Кадрите са от снимачната площадка на най-новия филм, в който участва - „Destroyer”. В лентата тя влиза в образа на детектив и изглежда повече от необичайно за себе си.



За ролята си Кидман прикрива прелестните си руси коси под рошава тъмна перука със сиви кичури. Усмивката ѝ също липсва, заменена е от мрачно и някак объркано изражение.

Във филма героинята на Никол е дълбоко травмирана, след като известно време се подвизава като детектив под прикритие в престъпна група. Самата актриса пожелала визията ѝ да отговаря напълно на историята на героинята. Тя е просто жена, чието тежко минало е изписано на лицето ѝ.

Четете още: Вещици?! 7 звезди, които ядат и не пълнeят