Автор
Woman.bg

"Първият човек" разказва историята на Нийл Армстронг (Трейлър)

Един от новите филми този месец е на път да попадне сред хитовите заглавия в кината и има защо. Независимо, че е с продължителност 2 часа и 20 минути времето минава неусетно, тъй като историята в "Първият човек" разказва история по действителен случай. През 60-те години това е тема, за която говорят мнозина по цял свят.

След отличения с шест награди на Американската киноакадемия хит „La La Land“, награденият с „Оскар“ режисьор Деймиън Шазел и звездата Райън Гослинг си партнират отново във филма "Първият човек" – завладяващата история на мисията на НАСА да пратят човек на Луната, която се фокусира върху Нийл Армстронг и десетилетието, довело до историческият полет на Аполо 11.

Грабваща, емоционална история от първо лице, базирана на романа на Джеймс Р. Хенсън, филмът ще изследва жертвите и цената, която плащат Армстронг, съпругата му, колегите и цялата нация, за осъществяването на една от най-опасните мисии в историята.

Написан от носителя на „Оскар“ Джош Сингър (Спотлайт), "Първият човек" е продуциран от Temple Hill Entertainment на Уик Годфри и Марти Боуен (сагата Здрач, Вината в нашите звезди), наравно с Шазел, а изпълнителен продуцент е Айзък Клауснър.

Първият човек ще стъпи в кината, IMAX и 4DX на 12 октомври

Продължителност: 142 минути

Актьори: Райън Гослинг, Клер Фой, Джейсън Кларк, Кайл Чандлър, Патрик Фюгит, Кирън Хайндс, Итън Ембри, Шей Уигам, Кори Стол, Пабло Шрайбър

По романа на: Джеймс Р. Хенсън