Автор
Woman.bg

Риана последва българин в Инстаграм, вижте кой е той!

Милата ни родина може и да е малка, но за сметка на това в нея са родени и живеят толкова много надарени млади хора. За българския талант обаче няма граници, особено днес, когато технологиите могат да бъдат прозорец към света, стига да ги използваме умно.

Любомир Дочев е само на 23 г., но вече е успял да предизвика възхищението на редица идоли от световната сцена като Риана, Ариана Гранде, Джиджи Хадид и Майли Сайръс. Те и още много други са сред стотиците хиляди негови последователи в Инстаграм. Всеки модерен човек знае, че това е наистина голямо постижение и признание. Но с какво Любомир от пловдивското село Първенец е успял да спечели звездните дами?

View post on Instagram
 


Може и да сте виждали красивите му портрети, но без да подозирате, че са негово дело. 23-годишният чаровник винаги е бил пленен от рисуването, но никога не се е занимавал професионално. Това обаче не успява да попречи на таланта, който очевидно блика от него. Любомир намира портретите на известни личности като най-добрия начин да изрази себе си и любовта си към цветовете и щрихите.

View post on Instagram
 

Една от първите звезди, които са повярвали в таланта му, е красавицата Риана, която също е нарисувана от него. Тя е и първата знаменитост, която го последвала в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Любомир получава още по-голямо вдъхновение, като забелязва колко привърженици събира изкуството му. Ето защо той не спира да твори, а сред българските звезди, на които прави портрети, са Поли Генова, Григор Димитров и Нина Добрев.

Четете още: Защо Мариус се отрече от юбилея си?