Автор
Woman.bg

Робърт Дауни Джуниър използва лъва в герба на България за реклама на нова лента

Месец ни дели до българската премиера на най-новия филм с участието на американския актьор Робърт Дауни Джуниър.

Този път звездата от „Железният човек“ и филмите за „Шерлок Хоумс“ ще се превъплъти в ролята на един от най-емблематичните и колоритните образи от световната литературна класика – Доктор Дулитъл.

По повод наближаващата премиера, която у нас ще се случи през най-празничния месец на годината – януари, актьорът отправя към българските киномани обръщение, призовавайки ни са станем част от това славно и вдъхновяващо приключение.

За да се почувстваме поласкани от вниманието му, холивудският актьор обръща специално внимание и върху българския национален символ – лъвът, какъвто е и един от всички говорещи приятели на именития Доктор Дулитъл.

Имайки предвид факта, че компания ще му правят и още много други представители на животински свят, сред които папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска, както и ясната заявка, която Дауни прави, че приключението си заслужава, сигурни сме, че филмът ще спечели сърцата не само на малките, но и на вече отдавна порасналите деца.

Доктор Дулитъл тръгва по кината в България от 17 януари на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.