Автор
Woman.bg

Рушен Видинлиев и Весела Бабинова започват официална връзка

Героите на Рушен Видинлиев и Весела Бабинова започват официална връзка този четвъртък в „Мен не ме мислете“ по bTV.

Мартин и Яна се готвят да заживеят заедно с децата в нов дом, но Христо готви ответен удар.



В четвъртък (8 септември) тръгва новият втори сезон на българския сериал „Мен не ме мислете“. Епизодите на поредицата с Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Дария Симеонова, Снежана Макавеева, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов в главните роли ще продължат да вълнуват зрителите всяка четвъртък и петък вечер от 20:00 ч. в ефира на bTV.



Първият епизод от втория сезон ще пренесе зрителите няколко седмици след кулминационната целувка на Мартин и Яна, с която завърши предходния сезон. Двамата вече са заедно и Мартин иска да запознае Яна с баща си. Каква ще е реакцията на Александър (Веселин Мезеклиев), щом разбере, че Яна е избраницата на Мартин, и ще доведе ли това до конфликт със сина му?



Междувременно Христо (Иван Юруков) е в дълбока депресия заради връзката на Яна с Мартин. Ясен и Ирена се опитват да го изкарат от това състояние и му уреждат среща с Поли. Ще събере ли сили Христо да покаже на Яна, че може и без нея предстои да стане ясно в новия сезон на сериала.

Александър, който вече е поел фирмата, започва да настройва Тома и Мартин един срещу друг. Отнема делото на Тома и го дава на Мартин. Унижава и Силвия, а това я сближава още повече с Тома. В същото време Мартин извежда Яна на вечеря, а в ресторанта двамата се засичат с Поли и Христо, които са на своята първа среща.



Яна и Мартин се готвят да предприемат следващата стъпка в развитието на техните отношения и да заживеят заедно. Отиват на оглед на апартамент, но Яна започва да изпитва притеснения заради високия наем. Двамата съобщават на децата на Яна плана си всички заедно да се преместят в нов дом. Христо влиза незабелязано и става свидетел как Мария и Елена са готови да възприемат Мартин като новия си баща. Как ще реагира и какви действия ще предприеме – отговорите в „Мен не ме мислете“ в четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Специално участие в новите епизоди вземат актьорът Иван Радоев и журналистката и телевизионна водеща Люба Пашова.