Ще редим Лили Иванова на пъзел

02 декември 2022 | 16:27
1413
1
Снимки: BulFoto, Instagram
1

Лили Иванова се превръща в пъзел. Легендата на българската естрада ще радва мало и голямо с образа си от три пъзела, всеки един от които съставен от 1000 части.

Портретите на голямата ни изпълнителка са дело на художниците Васил Горанов (2015 г. и 2021 г.) и Дончо Дончев (2020 г.), пъзелите, в които те ще бъдат превъплътени, излизат в лимитирана колекция, съобщават от екипа на певицата. 

Пъзелите са производство на испанската марка Educa.

"За първи път в България се създава такава колекция, посветена на личност от музиката и културата. Чрез внимателно подбрани картини, част от личната колекция на Лили Иванова, искаме да Ви потопим в нейния свят на емоции, музика и любов! Създавайки този продукт, всички ние изпитахме огромно вълнение, сега го предаваме и на Вас", коментират от MBG Toys.Колекцията ще бъде предложена за продажба за първи път на концерта на Лили Иванова, на 4 декември в зала "Арена София", билетите за който вече са разпродадени.

Огромният интерес към предстоящия концерт, е наложил пускането на билети и в секторите зад сцената, където местата са с не особено добра видимост. 

 

Четете още: Какво означават необичайните черни маски, с които се появяват футболистите на Мондиал '22 (Снимки)


Коментари

1 Черният властелин
  02 декември 2022 | 18:09 отговор
 

Коя снимка, фотошопените от Плейбой едно време ли?

 

Добави Коментар

Най-четени