Автор
Люблена Папазова

Синът на Блатечки стана негово копие (Снимки)

Навръх националния празник 3-ти март Мариан Вълев, Башар Рахал и много други актьори и звезди от шоубизнеса уважиха премиерата на най-новия български филм „Останалото е пепел“.

Историческата драма, посветена на живота на яркия български политик и финансист Атанас Буров, чиято роля изиграва Асен Блатечки, тръгва по кината от 6 март. На официалната премиера Асен Блатечки и Диляна Попова, която също има централна роля в „Останалото е пепел”, доведоха малкия си син Борил.

Woman.bg припомня, че момчето се роди през септември 2014 г., но тогава родителите му бяха разделени. Преди две години се събраха отново, а в последното си интервю Попова не скри любовта си към Блатечки. Тя бе избрала ултра къса рокля на българска модна компания, чието лице е в момента. Момчето ѝ пък все повече и повече заприличва на баща си и буквално се е превърнал в негово умалено копие.


На премиерата на филма, който е романтична любовна история, развиваща се в последните дни преди 9 септември, дойдоха всички останали участници в кино продукцията, сред които Нейтън Купър, Неда Спасова, Пламен Манасиев, Петър Райжеков, Свежен Младенов и др. Купонът се пренесе в бар „Каше“, където почти не остана празно място.

„Останалото е пепел“, разказва за известния банкер Буров. За да вземе интервю от него, в София пристига американският репортер Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър. Американецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата и доста обрати, които оставят следи за цял живот. След години Джордж (в ролята Бен Крос) се завръща към своите спомени, за да разкаже събитията от онези години.

Четете още: За първи път! Ето ги влюбените Блатечки и Попова