Автор
Woman.bg

Среща с актьора Пол Бен-Виктор и как се прави детективски сериал

Тази седмица в Cinema Confidential не пропускайте забавните истории от снимачни площадки на актьора Пол Бен-Виктор. Гледали сме го в повече от 60 филма и телевизионни сериали.

Първата му мечта е да строи декори, докато не се качва на сцената за случайно прослушване. Да строи различни неща си остава негово хоби и до днес. Започва първо с реклами, а след това идват и филмите. “Тумбстоун”, “Тримата тъпаци”, “Daredevil”, “Наркомрежа”, “Антураж”, “Винил” и “Истински детектив” са само част от заглавията, от където го познаваме. Предстои да го видим в независимия хит “Чудовище” в ролята на мощен прокурор и също така до Ал Пачино и Робърт Де Ниро в новия филм на Мартин Скорсезе – “The Irishman”.

Стаси Айви и актьора Пол Бен-Виктор

Актьорът отваря дома си в Топанга, Лос Анджелис за Стаси Айви и Диляна Флорентинq и ще имитира любимите си акценти пред камерата, както и ще чуем любопитни истории за Клинт Истууд, Ал Пачино и Робърт Де Ниро. “За “The Irishman”, бях нервен, а аз не съм обикновено нервен! Със Скорсезе бях работил предишната година във “Винил”, той ме беше избрал за него. Беше толкова мил и подкрепящ – най-добрият режисьор е, наистина! Но този път и Де Ниро и Пачино. С Де Ниро бях снимал преди години във филма “Бойни старчета” – с него и Сталоун. Започнахме да работим и те и двамата бяха прекрасни – Де Ниро и Пачино. Всеки път, когато Пачино минаваше покрай нас и ние снимаме с Де Ниро, той изчакваше края на сцената и прегръщаше и целуваше Де Ниро. И в един момент Пачино казва на Рей Романо, който стои там “Рей, трябва да гледаш този филм, който направих – “Китайско кафе”. Аз го бях гледал и се обърнах към него “Ал, но той е част от цяла поредица!” И той веднага реагира “ти го имаш?” И аз казах, “да и Ричард беше невероятен!” Това беше, оттам бяхме много близки! В края на последната му сцена, той си тръгваше и аз исках да му кажа “довиждане”. Гледал съм много от нещата, които е правил на сцена и ме е вдъхновил много! И двамата с Де Ниро към актьорството. И му казах “Ал, искам да ти кажа довиждане!” И той се обърна и ме прегърна много силно и аз стоях неподвижно.” Срещата с Пол Бен-Виктор предстои в четвъртък.

Преди това във вторник ще се разходим из декорите на сериала “Криминалните случаи на Мърдок” в Торонто и то заедно с актрисата в главна роля Хелейн Джой, която има много забавни ситуации и истории зад кадър.

Стаси Айви и актрисата Хелейн Джой

В последния епизод от поредицата от снимачната площадка на сериала, ще можем да видим огромното студио, в което се прави сериала вече 12 години. Хелейн Джой ще сподели повече и за най-трудната си част от ролята – да помни медицински термини! “Честно казано нищо от това не е забавно и за мен си беше травматизиращо първата година! Да запомниш всичко това и всеки актьор, който е идвал като герой в моргата е имал същия проблем! Страшничко си е, първия път. Един от сезоните си бях счупила китката, не знам дали сте стигнали дотам още, но аз – Хелейн, си счупих китката, карайки колело. Обадих се на продукцията и казах, че е цялата в гипс и не знам какво ще направим. Героинята ми също имаше момент, в който пада и просто трябваше да включим чупенето на китката в това. Имахме един много кратък момент, в който трябваше да завършим снимките, тъй като ми предстоеше и операция. Аз бях с този огромен гипс на ръката и трябваше да го крием зад предмети. И то по много забавни начини. А след това беше още по-лошо – трябваше да снимам след операцията и бях на много, много болкоуспокояващи. И тогава стана лудница! Аз бях взела какви ли не лекарства, тъй като нямам никакъв толеранс за болка. А трябваше да говоря на латински и да правя операция същия ден. Всички все още могат да ти кажат колко беше зле! След всеки дубъл крещях “успях!” Бях толкова надрусана!” Очаквайте още утре историите ѝ зад кадър.

Автор: Станислава Айви

Следете Cinema Confidential на:
www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/