Автор
Woman.bg

Стаси Айви излезе на среща с Рич от "Дързост и красота"

Тази седмица в документалната поредица Cinema Confidential ни очакват три срещи с истински таланти, които са обединени от италианска кръв или любов към Италия.

Още утре ще чуем как звездата и секс символ на италианското кино Мария Грация Кучинота си представя предварително героините, които играе и как без семейството ѝ нищо няма смисъл в живота.

Ще се запознаем и с артистичната фурия Мария Елена Инфантино. Дъщеря на италианския оперен певец Луиджи Инфантино и българската оперна певица Райна Инфантино. Мария Елена е израснала по целия свят. Тя говори свободно много езици, била е на сцена къде ли не и след години в Италия и Англия, в момента българо-италианската дама живее и твори в Лос Анджелис. Ще се разходим из разкошния й дом и ще чуем повече за ежедневието й там, проектите, по които работи и до колко е възможно да поддържаш истински приятелски отнощения в Холивуд.

В четвъртък ни очаква и специалната среща с мъжа, известен като Ридж Форестър от сериала “Дързост и красота”. Актьорът Рон Мос ще разкаже на Стаси Айви и Диляна Флорентин всичко за образа си от хитовата продукция, както и за музикалната си кариера, която го задържа в Италия по много време. Отдаден на здравословен начин на живот, 67-годишният секс символ за поколения от жени, изглежда страхотно и днес. Ще сподели дали му е било трудно да се раздели с Ридж Форестър, по какво друго е работил след това и че с удоволствие би дошъл в България.

Следете Cinema Confidential тук:

www.cinema-confidential.com

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

https://www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

Автор: Станислава Айви