Автор
Woman.bg

Стаси Айви ни отвежда при звездите в Лос Анджелис

Екипът на Cinema Confidential представи трейлъра на предстоящите епизоди на поредицата от Лос Анджелис и Торонто. Пилотният епизод ще излезе през следващите дни, като ще има и бонус изненада, а от другата седмица ще се пренасяме на снимачна площадка в Торонто два пъти седмично с вдъхновяващ герой от Лос Анджелис.

Епизодите ще бъдат достъпни във всички канали на Cinema Confidential, като разбира се, премиерата им е на страницата на Woman.bg, а след това ще бъдат излъчени и във Vivacom Arena. Монтажът е на Костадин Екзаров, а партньор на водещата Стаси Айви в заснемането на приключенията отвъд океана е фотографът Диляна Флорентин. Двете дами ще разкажат и покажат историите на 15 герои от света на киното, заснети в Лос Анджелис. Актьори, продуценти, режисьори, художници, онлайн открития, звездни треньори ще разкажат за пътя си към успеха и какво им е коствало да покорят най-трудната индустрия - шоубизнеса. Сред имената, които отделят от времето си и отварят домовете си за Стаси и Диляна са звездата от носителя на Оскар “Moonlight” и новия сериал по Стивън Кинг “Касъл Рок” – Андре Холанд, актьорът, който предстои да видим рамо до рамо с Ал Пачино и Робърт Де Ниро в последния филм на Мартин Скорсезе – “The Irishman” Пол Бен- Виктор, продуцентите Марти Кац и Дейна Брунети – Марти е носител на 23 награди “Еми”, работил е по “Хубава жена”, “Титаник”, “Бандите на Ню Йорк” и много други, докато Дейна Брунети е основна движеща сила зад “Социална мрежа” със статуетка “Златен глобус” за него, “Капитан Филипс” и трилогията “50 нюанса сиво”. Актьорът, художник и фотограф Джефри Винсент Парис ще покаже последната си колекция от провокативни картини, а публиката го познава от хитовия сериал “Supernatural”. Звездният треньор, впечатлил социалните мрежи с видеата си, Брендън Шрам ще сподели всичко за работата си с големи звезди като Дженифър Лопес. Познатият предимно като злодей Патрик Килпатрик има опит с това да се бие на екрана с Жан Клод Ван Дам, Чък Норис, Брус Уилис, Стивън Сегал, Том Круз и разказва всичко това в поредицата и новата си книга, която току-що излезе на пазара.

Дамите също няма да бъдат пренебрегнати като герои, особено когато зад проекта стоят други две такива. Италианската продуцентка Алексиа Мелоки и онлайн сензацията Шае-Лий Шекълфорд, която е част от успешно комедийно трио с над 15 милиона последователи, ще разкажат за пътя си към Холивуд. Българските успехи в света на киното ще представи актьорът Димитър Маринов, който е сред главните актьори на последната продукция на Стивън Спилбърг “Green Book”, редом до носителя на “Оскар” Махершала Али и Виго Мортенсън. Филмът вече жъне успехи и се очаква да се състезава за най-големите филмови награди този сезон.
Десетте епизода от Торонто ще ни срещнат с актьорите от "Криминалните случаи на Мърдок" Яник Бисон, Хелейн Джой, Даниел Маслани, дизайнерката на костюми Джоанна Сирокомия, сценографа Крейг Грант и изпълнителния продуцент Пийт Мичъл, а на снимачната площадка на "Случаите на Франки Дрейк" ни очакват срещи с актрисите Лорън Лий Смит, Шантел Райли, Ребека Лидиард и Шарън Матюс, както и продуцентите и сценаристи Каръл Хей и Джеймс Хърст, както и продуцентката и на двата сериала Кристина Дженингс. И двата сериала се занимават с разплитането на мистериозни убийства в Торонто в началото на миналия век и вече можем да ги гледаме и у нас по канала Epic Drama, част от семейството на Viasat World.

Стаси Айви наскоро засне и първия си късометражен филм – “I know what you did” с британската звезда Майкъл Маккел в главната роля.

Трейлърът на новата поредица на Cinema Confidential е достъпен.

Следете Cinema Confidential на:

www.cinema-confidential.com

www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/