Автор
Woman.bg

Стаси Айви ни разкрива нужното за успешен криминален сериал

Тази седмица в Cinema Confidential ще се срещнем с няколко интересни личности от света на шоубизнеса.

Брендън Шрам е един от най-търсените фитнес треньори в Лос Анджелис. Марката му Be Motiv8ed достига до милиони хора по целия свят, тъй като изключително сложните движения, които той показва в Инстаграм профила си, впечатляват дори най-тренираните. “Дисциплина, план и развитие - това намерих в тренировките”, разказва той. “Започнах първо да тренирам хора в кварталния ни фитнес, за да изкарвам някакви допълнителни пари. Такива, които ме бяха виждали как тренирам и искаха да им давам съвети, по това време започнах и инстаграм профила си. И тогава започнах да пускам видеа с тренировки и съвети и да използвам уреди, за които хората не се сещаха обикновено. Моят фитнес често се пълнеше с хора и нямаше всичко, което искаха да използват и аз можех да им покажа нещо, за което не се сещали и което е и забавно.”

Така го намира и самата Дженифър Лопез, която той отива да тренира в дома й. “Тя е много истинска, танцува непрекъснато, така и става артист, защото първо танцува и може да го прави по час и половина по време на шоу и да пее. Невероятна е. Не тренирахме с големи тежести, по-скоро само с тялото за издръжливост и кардио да изгаряме мазнини, но и оформяме мускул. Но работехме по това да може по-дълго да се движи на сцената и да не е изморена в края на шоуто, защото на следващия ден има още едно.”

Брендън ще разкаже на Стаси Айви и Диляна Флорентин всичко за това как фитнесът се превръща в начин на живот за него, ще разкрие подробности за известните си клиенти, ще покаже някои страхотни движения и ще се опита да научи Стаси на някои от тях. Всичко това очаквайте в четвъртък.

Преди това във вторник поредицата ще ни запознае с няколко пряко отговорни човека за успеха на един сериал. Продуцентите Кристина Дженингс и Пийт Мичъл, дизайнерката на костюми Джоана Сирокомла и сценографът Крейг Грант ще разкажат за предизвикателствата да правиш успешен криминален сериал 12 години и как се е променила работата им за този период от време. Как се измислят историите, които екипът измисля за “Криминалните случаи на Мърдок”, както колко време отнема всеки предмет и костюм, които виждаме на екрана, са част от любопитните подробности, с които ще се запознаем. “Разглеждайки вестниците от онова време, ние направихме епизод, посветен на “войната с тероризма”, разказва Мичъл.

“Всички смятаме, че това е днешна тема, но това заглавие го има още от 1900 година. Тогава е за анархистите в началото на новия век. Има дебати за аборта, за правата на жените, за гласуването и всички тези теми, случващи се тогава. Така че днешните социални теми са били много актуални и тогава. Забавно е да напомняш на хората, че не сме се променили чак толкова!” А Крейг Грант е строил какво ли не за сериала. “В един от първите епизоди, които снимахме, ни трябваше мотор. Момчетата по транспорта казаха, че няма такъв, който да изглежда автентичен. Продуцентите ме попитаха дали има шанс да построя такъв и аз отвърнах “разбира се, защо не”. Построих функциониращ мотор, който беше много опасен. Предупредих ги за това, Яник беше ок да го кара, но нямаше как да имаме още някой, който да го кара през останалото време. Трябваше да е някой специалист. И тогава какво да ми кажат, освен “ти ще го караш!” Така че в един от епизодите в първи сезон, който се казва “Стъклен покрив”, аз съм този, който го кара, умирам в този епизод – пронизан в сърцето и замръзнал в леда. Но го построих с ръцете си!”

Следете Cinema Confidential на:

www.cinema-confidential.com

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

https://www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/