Вечерта на 9 декември в столичната галерия Nova art space се състоя премиерата на „Любовта“ – най-новата песен на Стефан Илчев. Музиката е на Крум Георгиев, аранжиментът е дело на Крум Георгиев и Мага, а текстът – на поета Добромир Банев.

Видеото е създадено с вкус и с отношение към театралното изкуство. След специален кастинг в НАТФИЗ режисьорът Александър Моллов е избрал няколко студенти от втори курс, чието присъствие и изпълнение придават на клипа истинска наслада за сетивата.

Самият Стефан Илчев за пореден път заявява не само безспорния си певчески талант, но и таланта си на отличен актьор. Във видеото той влиза в образите на „Modern talking“ и Лили Иванова, което придава допълнителна художествена стойност на клипа към „Любовта“.

Сред присъстващите на премиерата, освен екипа, бяха Петър Антонов, Ники Кънчев, Ирина Флорин, Ива Екимова, Мариана Попова, Веселин Плачков, Мариян Станков-Мон Дьо, Ваня Джеферович и много други.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.