Тита зарадва феновете си с премиера на своя дебютен албум „Аз съм Тита“. Над 300 гости в столичния клуб "Театро" бяха първите, които се насладиха на живо на всички нови песни на звездата на Адаманд. Артисти от различни лейбъли и жанрове дойдоха да отпразнуват заедно с Тита горещата премиера, вдъхновена от посланието „Опознай преди да съдиш.“

View post on Instagram
 


Проектът „Аз съм Тита“ е с музикален продуцент Любо Киров, един от най-големите идоли на певицата.„Този албум е направен с много любов и отдаденост. Това съм аз, Христина“, сподели развълнувано от сцената Тита. „На много хора съм казвал да пеят, но те не са Тита“, категоричен беше музикалният продуцент Любо. Преди цели 10 години именно той е дал криле на малката Христина да се занимава с музика. В специален видеопоздрав Фънки също се върна години назад и разказа как за първи път е чул Христина да пее Rolling Stones и Джо Бонамаса като звяр, а Папи Ханс заяви, че Тита, с която се познават от шоуто „Като две капки вода“, е най-милата и „некифлееща“ бг певица.

View post on Instagram
 

Сред гостите в публиката бяха още семейството на Тита, нейният приятел, както и куп родни звезди като Михаела Маринова, Рафи, Дивна, Папи, Павел (без Венци Венц), Етиен Леви, Сантра, Саня, тв водещите Ники Кънчев и Мария Игнатова. И, разбира се, Криско. „Всички искат да се докоснат до Тита, но всъщност никой не познава Христина. Аз съм момичето от малкия град, което не се страхува да има големи мечти“, сподели Тита.