Автор
Woman.bg

Цвети Радойчева с премиера на LET ME BE: Избухва с хитово парче и холивудска визия

Поп певицата Цвети Радойчева представя най-новия си музикален проект. Музиката на LET ME BE е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун. Тогава талантливата изпълнителка се отдава на творчество и се ражда красивата мелодия на парчето.

Текстът е написан от нейния приятел и колега Красимир Аврамов - Човека Глас, а аранжиментът е на Росен Стоев – Dg Rossko.

Видеоклипът към хитовия трак е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев.

За снимките Цвети избира обстановката на луксозен хотел ( хотел "Маринела" ) ,който е в унисон с холивудската визия на певицата. Красавицата показва изключителен сексапил и перфектна фигура, като стилист на визията си е самата тя.

За шармантната си външност Цвети Радойчева подбира дизайнерска дълга червена рокля с пайети, сексапилно златно боди с дълъг ръкав и веобразно деколте и паетено сако.

Визиите ѝ определено показват красивите форми на тялото и бяха силно адмирирани от почитателите ѝ . Изящният грим е произведение на гримьора Борислав Соколов-Бони.

Телевизионната премиера на LET ME BE беше в предаването "Преди обед", където ангелогласната изпълнителка показа своите кулинарни умения в компанията на Рая Пеева пред камерите на bTV.

LET ME BE отново е песен със социална насоченост. С нея Цвети Радойчева казва на аудиторията смело, че най-важното нещо в живота е човек да БЪДЕ СЕБЕ СИ, автентичен и естествен! Именно това е най-сигурният път към успеха!