Автор
Woman.bg

Тя е красива и успяла. Вижте историята на една от звездите в "Двама мъже и половина"

След като миналата седмица бяхме в компанията на няколко успели мъже актьори, тази седмица в документалната поредица на Стаси Айви и Диляна Флорентин правим място и на дамите, които да споделят опит. Още утре ще видим историята на сексапилната италианска актриса и модел Антонела Салвучи, която ще разкаже как попада в Холивуд и как днес съчетава ангажиментите си по цял свят.

Тя ще приготви паста специално за Стаси и Диляна и ще разкаже защо за нея това си остава най-добрата храна.

Ще се срещнем и с модела и актриса Ан Туркел. Днес, на 72 години, Ан има невероятна история от дните си като модел на Vogue, когато е заставала пред обектива на Ричард Аведън и Хелмут Нютън. Тя ще разкаже и всичко за страстната си връзка и мигновен брак с ирландския актьор Ричард Харис, когото познаваме като Дъмбълдор от поредицата за Хари Потър. Двамата са легендарна и следена от медиите двойка през 70-те години, а заедно с Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър имат няколко съвместни филма.


Ще бъдем в компанията и на други очарователни дами в четвъртък. Джоузи Дейвис е родена и израснала в Лос Анджелис, а списъкът ѝ с телевизионни заглавия е дълъг. Позната е на феновете на сериала “Двама мъже и половина” като Санди – гаджето на Алън с обсесия по храната и Коледа. Тя е актьор от дете и ще разкаже за пътя си към голямата слава.

Хелен Кардона е другата ни героиня, която познаваме от филма с Джони Деп и Жулиет Бинош “Шоколад”. Хелен е от френско-испански произход и освен пред камерата има много опит и с озвучаването на герои. Записвала е гласове за анимацията Happy Feet и поредицата X-men. Също така пише, превежда и издава поезия.
Следете Cinema Confidential тук:
www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/