Във всеки от нас се крие неподозиран талант, а животът е достатъчно абсурден и понякога откриваме дарбата си по най-неочакван начин. Някои дори започват бизнес уж на шега, но след това се прочуват по цял свят. Точно такъв е случаят на 21-годишната Надя Матиевская от Минск.

Младата дама има наистина необикновен талант и едва наскоро открива, че гърдите ѝ притежават неподозираната сила...да рисуват. Темата на картините, които рисува с бюста си, най-често е кралица Елизабет II. Надя признава, че това е най-голямото ѝ вдъхновение и често прави нейни портрети. В момента талантливата дама е истинска сензация в интернет, където успява да продаде огромна част от творчеството си.

View post on Instagram
 

Надя открива съвсем случайно дарбата си по време на курс по актьорско майсторство. По време на едно от заниманията всеки получил по една откачена задача. Нейната била да нарисува картина с гърди и после да я продаде. И така г-ца Матиевская започва бизнеса си, съвсем непринудено, благодарение на случайността, на Фейсбук и Инстаграм.

А вие бихте ли си купили картина от нея?

View post on Instagram
 


Четете още: Татяна Лолова в новата си книга: Уморих се да съм уморена!