Талантливата певица Прея призова феновете си от официалната си страница в Инстаграм на музикално парти в столично заведение с нейно участие. "Нямам търпение да пея на живи хорааа", написа тя към кадрите в социалната мрежа.

На тях 25-годишната изпълнителка е в секси розов тоалет на фона на фонтаните на Народния театър.

View post on Instagram
 

Припомняме, че миналата година за гласовитата Прея се оказа изключително успешна. Тогава тя издаде дебютния си албум, а след това грабна и статуетката "Жена на годината" в категория Музика.

Атрактивно и впечатляващо беше и участието ѝ в първия сезон на шоуто „Маскираният певец“, излъчен по Нова телевизия миналата година. В него тя бе дегизирана в образа на Пеперудата.

View post on Instagram
 

Малко преди обявяването на пандемията пък Прея сподели шокиращо преживяване, с което се е сблъскала, докато е била на заслужена почивка в Маями.

"Значииии, моят престой в Маями въобще не беше толкова розов, колкото изглежда в Инста и се чувствам длъжна да ви споделя, че в този клуб всъщност се чувствах в ада. Ама на парти. Ама на адско парти.

View post on Instagram
 

Танцувах, но бях в потрес, културен и екзистенциален шок. Добре че съм адаптивна. Ще трябва да пиша поне 40 минути, за да ви обрисувам екзистенцшока, който изпитах там, а пък аз днес за пръв път умея да пиша, откакто съм се върнала, така че ще направя само няколко обобщения:

Много, ама много съм пияна на тези снимки. Стриптизьорката е в култ в Щатите, аз им разбрах по-голямата част от новото творчество благодарение на тази вечер - не говорят глупости, това са техните истини, повярвайте. Мнозинството от жените в този клуб (топ 3,4 клуб в Маями), ама не стриптизьорките, ами гостите на клуба, бяха облечени само по бельо и дамска чантичка. Да, са-мо-по-бе-льо. В целия клуб хвърчаха банкноти, във въздуха, по пода, в бельото на стриптизьорките. Единствен номинал - един долар.
После се прибрах и веднага гледах Uncut Gems. И го разбрах", гласят думите, с които ужасената Прея описва моралното падение на част от обществото отвъд Океана.

View post on Instagram
 

Четете още: Моника Валериева проговори за Васил Божков. Казва ли истината?