Автор
Woman.bg

В "Слънцето също е звезда" любовта се ражда за един ден

Филмът "Слънцето също е звезда", създаден по едноименния бестселър на американо-ямайската писателка Никъла Юн, определено си заслужава 100-те минути в салона. Гледането на това ново заглавие в афиша си струва дори заради последните 20 минути, които ще ви накарат да се замислите за неочакваните събития, които може да ни се случат само в рамките на 24 часа.

Главни действащи лица в лентата са романтичният колежанин Даниел Бей (Чарлз Мелтън) и родената в Ямайка прагматична Наташа Кингсли (Яра Шахиди).

Те се срещат и мигновено се влюбват на фона на бурни събития и размирици в Ню Йорк. Съдбата дава тласък, за да пламне искрата на любовта, но щастието на двойката не трае дълго. Остават броени часове от последния ден на Наташа в САЩ, а тя не спира да се бори както срещу предстоящото депортиране на семейството ѝ, така и за огромната си любов към Даниел.

Младежът веднага се наема със сложната задача да покаже на Наташа, че любовта "се случва" за един ден, а когато нямаш цял такъв на разположение, всичко трябва да стане за часове...

И все пак никой не може да избяга от съдбата си. И никой не трябва да губи време, а да живее днес, защото едни 24 часа може да решат съдби.

В кината от: 17 май

Времетраене: 100 минути

В главните роли: Яра Шахиди и Чарлз Мелтън