Турнето „SYMPHONY WAY“ на известния певец, изключителният Васил Петров преминава при невероятен интерес от публиката. Първите спирки на турнето през юли бяха на големите сцени в Пловдив, Бургас, чудесния комплекс Zornitza Family Estate Relais & Chateaux до Мелник и Петрич. Концертите преминаха с голям успех. Публиката без изключение прие с отворени сърца въздействащата концертна програма „SymphoNY Way”. Васил Петров поведе зрителите по „пътя на симфонията” и им подари незабравима вечер с музиката на Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, хитовете на Франк Синатра, Мишел Легран, Франки Вали, Чайковски, Вивалди и други.

Талантливият певец пя за своите почитатели и завладя публиката. Изправени на крака и с нестихващи аплаузи, многобройната публиката връщаше няколко пъти на бис Васил Петров.„Щастлив съм от големия успех, който постигнахме на концертите SymphoNY Way през юли, слава Богу. С огромна благодарност за изключителния прием на всички хора, които ги посетиха, а сега очаквам с нетърпения срещата ни във Варна. На 7 Август в голямата зала на Фестивалният конгресен център ще ви изненадам с много нови неща.“ - сподели Васил Петров. Концертите продължават и през август - на 7 Август от 19:30г. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна, 8 Август в Двореца Балчик, и на 14 Август е на Амфитеатъра на Блек Сий Рама Голф и Вили от 19:30ч.

Симфоничната програма включва заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Smile на Чарли Чаплин, My Way, Caravane на Дюк Елингтън и други световни хитове. Вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още Йордан Тоновски джаз трио и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова. Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

Билети за концерта във Варна са налични на билетната каса на ФКЦ- Варна, театър Българан и в мрежата на Ивентим. За допълнителна информация: https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial/

Четете още: Васил Петров започва концерта си от Пловдив