Автор
Woman.bg

Виктория Георгиева с най-успешна премиера на българска песен на Евровизия досега

"Tears Getting Sober" на Виктория Георгиева се оказа с най-успешната премиера на българска песен от всички нейни предшественици, изявили се на Евровизия досега.

Само преди броени дни, след като българската песен за Евровизия 2020 бе представена за първи път в официалния канал на Евровизия, тя предизвика масов интерес и възторжени адмирации както сред българските, така и сред чуждестранните медии.


Видето към песента "Tears Getting Sober", в изпълнение на очарователната Виктория, си спечели огромна популярност и положителни оценки не само у нас, но и на международна сцена.

В рамките на първите 10 минути след премиерата си клипът събра над 15 000 гледания. А само два дни по-късно той вече може да се похвали с впечатляващите над половин милион гледания в YouTube.


"Tears Getting Sober" е една сбъдната мечта за мен. Това е песента, която най-добре пасва на моя характер, темперамент и това, което съм като артист и автор на музика", споделя нежната Виктория в ефира на БНТ.

Българското предложение за Евровизия не остана незабелязано и от потребители в социалните мрежи от цял свят. "Песента на България" стана сред най-обсъжданите и коментирани претенденти от феновете на форума в Испания и Нидерландия. Към момента отзивите за песента на Вики са повече от 15 хиляди, и то с преобладаващо присъствие на положителните оценки.

И на финал, за нетърпеливите, Евровизия 2020 ще се състои на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. Жребият отреди България да участва във втория полуфинал на 14-ти май, който ще бъде излъчен в ефира на БНТ от 22:00 ч. българско време.

Четете още: Секси Барби от „Гласът на България“ изпоти Графа