Автор
Веселина Петрова

Влез в Щаба: Търсят с конкурс двойници на доц. Мангъров и ген. Мутафчийски

„Влез в щаба“ е един от най-популярните в момента у нас конкурси – за двойници на членовете на Националния оперативен щаб, които през последните два месеца ни информираха за пандемията от коронавирус.

Всеки, който смята, че може да прекара поне няколко минути в униформата на генерал Мутафчийски, може да кандидатства за Щаба на забавлението. Участниците трябва да са пълнолетни, а актьорският опит въобще не е задължителен.

Освен за шефа на НОЩ - ген. Мутафчийски, се търсят още двойници на доц. Мангъров и проф. Кантарджиев. Победителите щели да участват в шоу на живо и онлайн.

Оказва се, че двойниците, заявили участие, са десетки. Вече дори има фаворити.

По време на извънредното положение лекарите от Националния оперативен щаб се превърнаха в звезди, а някои от тях - и в предпочитан обект за имитации от професионални актьори. Успешните превъплъщенията привлякоха интереса на интернет потребителите, съобщи Bulgaria on air.

"Със сигурност не сме очаквали толкова голям интерес. Искахме да пуснем нещо, с което да развеселим. А нашите клиенти да очакват познати лица", коментират организаторите.