Автор
Люблена Папазова

Влиза ли коронавирусът в "Откраднат живот"?

„Само преди месец обсъждахме дали да не вкараме темата за коронавируса в „Откраднат живот”. Тогава проблемът ми се стори чиста фантастика, реших че отиваме в друг жанр”. Това каза продуцентът Евтим Милошев на среща с почитатели след края на премиерният епизод от девети сезон на „Откраднат живот: Системата“. Сериалът събра най-верните фенове пред големия екран в София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе. С настъпването на коронавирусът в Европа обаче явно сценаристите ще трябва да вкарат и подобна сюжетна линия, защото сериалът се стреми да бъде в крак с проблемите на здравната система и нейните пациенти от началото на първи сезон преди пет години.


„Любовта има много измерения! Благодаря на вас, че ни обичате и подкрепяте, благодаря на NOVA, че подкрепя българското кино и разбира се, на екипа с който работим неуморно“, каза още Милошев на събралите се почитатели в София. На премиерата присъстваха екипът и актьорския състав, сред които: Александър Алексиев, Наум Шопов, Диана Димитрова, Деси Бакърджиева, Ернестина Шинова, Никола Мутафов, Любомира Башева и други обичани лица от хитовия български сериал.

„Всеки епизод постига нови рекорди – това е най-излъчвания и обществено значим сериал. Хората, които днес не са тук, а именно сценаристите, в момента пишат една история!“, допълни продуцентът и сценарист на сериала Иван Спасов.


Още в първите минути на телевизионната премиера, от 20:00 ч. в ефира на NOVA, зрителите видяха едно от лицата на „Системата“, което доведе до сблъсък и агресия между пациент и лекар. Бюджетът на отделението изправи пред сериозна дилема доктор Огнянова, която трябва да вземе решения за бъдещето на своите стажанти и да открие баланс в личния си живот. Доктор Тасев направи първи стъпки в утвърждаването като директор на „Св. Анастасия“ и лидер в екипа.

Какво ще се случи с доктор Чилигирова, която беше нападната от пациент? Ще вземе ли окончателно решение доктор Огнянова за своето отделение? – зрителите ще научат в носите епизоди на „Откраднат живот: Системата“. Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Четете още: Анна Шехтова: Аз съм красива жена и затова по-лесно работя с мъжете

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук: