За него годините са просто цифра: Джерард Бътлър на 52

13 ноември 2021 | 00:30
19797
5
снимки: Getty Images
5

Мъжкар, смелчага, хулиган... Това е той - Джерард Бътлър. Днес той става на 52 и е все така обаятелен и харизматичен. Той е от мъжете, за които годините са просто цифра.

Съвсем наскоро стана ясно, че Бътлър ще пристигне отново в България, този път за снимките на четвъртата част на продукцията с името Night Has Fallen. 

Бътлър обяви, че има намерение да прави още няколко филма у нас, сред тях са „Бърлога на крадци 2“ и „Кандахар“. В първия той е ченге, а във втория – военен. Очаква се да дойде и да прави и една екшън фантастика, чието действие се развива, след като Земята почти е била унищожена от небивало по размери изригване на Слънцето.

гтфсгскг

Актьорът, който е роден на днешния ден - 13 ноември, през 1969 г. в Шотландия, израства заедно с по-големите си брат и сестра в родния град на майка си - Пейзли, Шотландия. В ранното си детство живее и в Канада. Родителите му обаче се развеждат, когато той все още е малко дете.

Отгледан е от майка си, като през годините не поддържа никакъв контакт с баща си. Среща го отново, когато е на 16 години. Четири години по-късно баща му умира. 

В СВЕТА НА КИНОТО

ЖШГАШИШЩШ

Първоначално този мъжага са захваща да учи право. Този период обаче не продължава дълго, тъй като киното се оказва неговата страст.  Бътлър е бил вдъхновен да стане актьор от книгата „Трейнспотинг“. Актьорската му кариера започва благодарение на актьора Стивън Беркоф, който му предлага роля в пиесата „Кориоланус“ и Бътлър решава да зареже правото. През 2001-а двамата играят заедно в "Атила".

По-късно играе Рентън в сценичната адаптация на „Трейнспотинг“ през 1996 г. Сред най-паметните му филми са: "300", "Изнудвачът", "Смъртоносен противник", "Код: Олимп" и др.

НА ЛЮБОВНИЯ ФРОНТ

аояаоаае

Шотландският актьор имаше имидж на женкар, който не иска семейство, а само забавление. Той се превърна в различен мъж, когато започна връзка с интериорната дизайнерка Морган Браун. Освен това се грижи и за 10-годишния син на половинката си и тримата могат да бъдат забелязани на разходки. 

В миналото името на звездата от „300“ е свързано с актрисите Камерън Диас и Дженифър Анистън, както и с топ модела Наоми Кембъл.

„Искам да бъда по-активен в личния си живот, отколкото в кариерата", сподели неотдавна Бътлър.  

Коментари

5 ЗВЕЗДА
  15 ноември 2021 | 20:31 отговор
 

ТОЙ Е СКОРПИОН

 
4 Вrinion
  15 ноември 2021 | 16:46 отговор
 

Уникален

 
3 Гош
  13 ноември 2021 | 23:21 отговор
 

Не го харесвам. Ако ви се гледа малоумен и тъп филм, пуснете си някой с Бътлър в главната роля.

 
2
  13 ноември 2021 | 21:18 отговор
 

Селянинът си ти!!!!

 
1
  13 ноември 2020 | 19:14 отговор
 

Селянин

 

Добави Коментар

Най-четени