Екипът на театър "София" посрещна Йордановден с традиционен водосвет за здраве и успех. И новината, че актьорската трупа се разраства с ново попълнение - младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова. Тя е възпитаничка на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", където завършва актьорско майсторство в първия клас на доц. д-р Пенко Господинов. Йоанна-Изабелла получи популярност и си спечели фенове, които и до днес искат да се снимат с нея щом я видят на улицата, след успешните й участия в онлайн тийн сериала "Не така, брат!" - където изигра ролята на Вики, и в телевизионния сериал на бТВ "Скъпи наследници" - заради образа на Юлия и превъзходното й партниране с голямата Цветана Манева, в продължение на 89 епизода.



Младата актриса има зад гърба си участие и в два пълнометражни български игрални филма: "Момичето от ниЗката земя" и "6 и 1 наум" (продуцент и режисьор Лъчезар Петров), който и донесе и номинация за главна женска роля на Международния кинофестивал в Ница.

"Щастлива съм, че се занимавам с изкуство - днес, сега, завинаги! Тази професия, която сме си избрали, се превръща в начин на живот. Да, споменавам това клише, защото животът е изтъкан от много такива клишета, които в същността си са Истина! За мен, изкуството е спасение на духа! Това е полет на душата - в други измерения и красиви светове, до които можем да достигнем само, ако вярваме и се отдаваме напълно за нас - актьорите, като хора, и за вас - съпреживяващите, без които нашето изкуство е невъзможно!", сподели развълнувано Йоанна-Изабелла.

Още през месец януари 2021-ва година можете да гледате Йоанна-Изабелла Върбанова на сцената на театър "София" в постановките:

- КАШОНЪТ - в ролята на Катя
- РАЗВРАТНИКЪТ - в ролята на г-ца Д'Олбак
- ТИРАМИСУ - в ролята на Creative

Четете още: Театърът на армията кани на любовно пътешествие